Enkele aanpassingen aan mijn weblog (#in)

Ik heb vanochtend enkele aanpassingen gedaan aan de settings van mijn weblog. Ik heb de Wibiya-toolbar verwijderd. Als je door pagina's (per dag of maand) wilde navigeren, dan moest je deze toolbar eerst wegklikken. En dat lukte niet altijd. Bovendien werd deze toolbar niet heel intensief gebruikt, en heb ik alternatieven om blogposts te delen, en om je op de RSS-feed te abonneren .

Click to enter capture mode

Voor de zoekfunctie heb ik vanochtend de zoekfunctie van Typepad zelf geïnstalleerd (Typepad is de blogapplicatie die ik al ruim zeven jaar gebruik). Je kunt hiermee binnen mijn blog op keywords zoeken. Sinds een aantal jaren voeg ik keywords toe aan mijn blogposts. Daar wordt op gezocht. Maar verder ook op woorden die in de titels of in de berichten voorkomen.

Je vindt deze zoekmodule onderaan in het menu (links). Je treft hier tijdelijk ook nog de Lijit search engine aan, waarmee je ook binnen mijn blog kunt zoeken. Vrij bovenaan vind je ook de optie 'zoeken'. Op termijn maak ik een keuze tussen deze drie opties. Ik ben dan ook benieuwd naar jullie ervaringen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant on technology enhanced learning. He provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 13 years he blogs about ICT and learning. June 2013 he published a book about elearning trends and developments (in Dutch). Recently he was co-author of a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: