Gratis online masterclass expertiseontwikkeling van docenten #OU_Nederland #Welteninstituut

Hoe verloopt de expertiseontwikkeling van docenten en hoe houden docenten hun expertise op peil? Op deze en andere vragen gaat hoogleraar Els Boshuizen van de Open Universiteit samen met een aantal collega-onderzoekers in tijdens een gratis online masterclass die duurt van 20-27 mei aanstaande.

Expertise van lerarenLange tijd is er weinig aandacht besteed aan de expertiseontwikkeling van docenten. De laatste jaren wordt echter breed erkend dat de kwaliteit van het onderwijs staat en valt met de kwaliteit van de docenten die het uitvoeren. Expertise van docenten is het onderwerp van de komende online masterclass van het Welten-instituut.

Tijdens deze gratis online masterclass wordt onder meer aandacht besteed aan expertisetheorieën, de relatie met de benadering van competenties, en onderzoek hiernaar.

De online masterclass start op 20 mei aanstaande. Op vrijdag 22 mei vindt van 15-16 uur een online live-sessie met Els Boshuizen  plaats. Op dinsdag 26 mei presenteren Charlotte Wolff, Niek van den Bogert en Frank Crasborn van 19.30-20.30 uur lopend onderzoek op dit gebied.

Om deel te kunnen nemen, moet je beschikken over een account bij OpenU en moet je je inschrijven.

Meer informatie?

Aanvankelijk zou deze masterclass begin maart plaats vinden.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: