19 november 2018: Masterclass – Innovatie van het mbo onderwijs door digitaal leiderschap

Heb ik ook directie- en bestuursleden uit het mbo onder mijn lezers? Voor hen is namelijk de masterclass  “Innovatie van het mbo onderwijs door digitaal leiderschap” bedoeld die de MBO Academie en Wielinq op 19 november aanstaande in Nyenrode organiseert. Ik mag één van de college’s verzorgen.

Volgens de organisatoren wordt van directies van mbo-scholen digitaal leiderschap verwacht om sturing te geven aan ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en onderwijs. Daarom organiseren zij

alweer voor de vijfde keer een inspirerende masterclass met 4 boeiende colleges verzorgd door toonaangevende sprekers en samengesteld in nauw overleg met een aantal MBO bestuurders.

Ik ben één van die sprekers (voor de vierde keer alweer). Ik zal het hebben over hoe leertechnologie het mbo kan versterken. Andere sprekers zijn:

  • Ruud Veltenaar: Het leiden van de transformatie van onderwijzen naar leren.
  • Frank de Langen: Van visie naar innovatiestrategie in het mbo-onderwijs
  • Rob Poels: Wat wordt er van u verwacht op het gebied van digitaal leiderschap?

Meer informatie vind je in de brochure (pdf) en op de website van Wielinq. Aanmelden kan ook online. De kosten voor deze masterclass bedragen € 950,- per persoon exclusief BTW en inclusief lunch & borrel.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.