250 presentaties tijdens conferentie Onderwijsvernieuwing en ICT 2012 #cviov

Op 21 en 22 maart vindt dé conferentie over Onderwijsvernieuwing en ICT in Papendal plaats. Deelnemers hebben maar liefst de keuze uit 250 presentaties, twee keynote sprekers en een verdiepingsconferentie. Ik mag hier ook een sessie verzorgen.

Dé conferentie over Onderwijsvernieuwing en ICT wordt elke twee jaar georganiseerd door het Consortium voor Innovatie. Zij werken daarin samen met een gastcollege (dit keer het Rijn IJssel College) en conferentiepartners.

Ik heb dit congres diverse keren bezocht. De sfeer is uniek. Van en aan elkaar kennis delen staat centraal. Zowel tijdens sessies als tijdens de netwerkmomenten, tussen en na afloop van presentaties en workshops. Het programma vind je op de speciale conferentiewebsite. Je kunt -als je bent aangemeld– hier ook zelf je programma samenstellen (een behoorlijke uitdaging met 250 sessies).

De afgelopen twee keren heb ik het congres als lid respectievelijk voorzitter van de programmacommissie mee mogen helpen organiseren. Dit keer mag ik zelf een sessie verzorgen (over professionalisering van docenten dankzij ICT). Ik kijk er nu al naar uit.

Aanmelden?

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.