Afspreken in Berlijn? (Online Educa) #OEB12

Van 28 tot en met 30 november aanstaande vindt in Berlijn de Online Educa plaats. Ik ga er weer naar toe. Helaas organiseert SURF geen reis meer naar Europa’s grootste internationale conferentie over e-learning. En dus ook geen netwerkmomenten. Ik wil daarom twee etentjes organiseren:

  • Woensdagavond 28 november. Ontmoetingsplaats: hal hotel Intercontinental, 18.15 uur (na afloop van de pre-conference). (ik was vergeten dat ik deel neem aan de speakers reception).
  • Donderdagavond 29 november. Ontmoetingsplaats: hal hotel Intercontinental, 19.15 uur (na afloop van the Online Educa Debate).

Wil je mee eten? Reageer dan uiterlijk 22 november aanstaande via de reactiemogelijkheid van mijn blog (ik beschik dan meteen over je e-mailadres). Geef aan op welke dag je mee wilt eten. Beide dagen mag ook.

We gaan eten bij twee restaurants in de buurt van hotel Intercontinental (het hotel waar de conferentie plaats vindt). De rekening delen we.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

10 reacties

  1. Dag Wilfred,
    Prima actie van je. Ik heb je voorstel besproken met mijn collega’s Hans de Vries en Allard Strijker die ook in Berlijn zullen zijn. Wij zijn enthousiast en willen graag aansluiten, inclusief eten, op donderdag.
    Tot volgende week,
    Marco Zocca (SLO)

  2. Hier nog een UvA medewerker, maar wel andere Nynke ;-), die graag mee wil eten.

  3. Hallo Wilfred,

    Als vervolg op Nynke’s post: ik ga graag mee eten en met mij nog een aantal anderen (ex)-collega’s, om het aantal even op te krikken 😀

    – Jorn Blom (AMC)
    – Ulla Remer (AMC)
    – Tim Sijstermans (AMC)
    – Cees Lourens (AMC)
    – Ellen ten Pas (AMC)
    – Marvin Allee (AMC)
    – Nynke Kruiderink (UVA)

    Groeten,
    Anika Willemsen (VUmc)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.