Community event voor de ontwikkeling van Khan Academy Nederland

Ik vind de Khan Academy een interessant initiatief dat de kans verdiend zich verder te ontwikkelen. Daarom geef ik graag gehoor aan het verzoek om onderstaande oproep te verspreiden.

Ben je ook zo enthousiast over de Khan Academy? Wereldwijd maken steeds meer leerlingen en docenten er gebruik van. Stichting Khan Academy Nederland wil het succesvolle initiatief van Salman Khan naar Nederland halen om het Nederlandse onderwijs te verrijken met de mogelijkheden die Khan Academy biedt.

Doe je mee?

Wil je (blijven) helpen bij de ontwikkeling van de Khan Academy in Nederland? Ontdek op het Community Event met wie je slim kunt samenwerken en wat jouw bijdrage – groot of klein – kan zijn. Zo kun je bijvoorbeeld samen met de community Engelstalige filmpjes vertalen of nasynchroniseren. Of nieuwe Nederlandstalige filmpjes maken die aansluiten op de Nederlandse leerlijn. Misschien heb jij wel de aantrekkelijke ‘Khan-Voice’ voor het inspreken van filmpjes? Ontdek het allemaal op woensdag 10 oktober

Start: 17.00 uur (van harte welkom vanaf 16.30 uur)
Einde: 21.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Capgemini, Utrecht
Deelname is gratis, we vragen wel een kleine bijdrage voor een hapje en een drankje.
Ken je meer mensen die mee willen doen, stuur deze uitnodiging dan vooral door!Aanmelden kan tot 1 oktober. Wil je in de aanloop naar 10 oktober al aan de slag of wil je doneren, kijk dan op http://www.khanacademy.nl/.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.