De tekortkomingen van de vernieuwde Google Reader ondervangen (#in)

Google Reader, één van de meest gebruikte RSS-feedreaders, heeft een nieuwe interface gekregen, die sterk lijkt op Google+. Niet iedereen is te spreken over deze update.

Ik heb er geen last van. Ik gebruik namelijk op mijn iPhone, iPad en MacBook applicaties die gebruik maken van Google Reader als bron, maar die een geheel eigen interface hebben èn die extra functionaliteiten bevatten die waarde aan Google Reader toevoegen.

Op mijn iPhone en iPad gebruik ik MobileRSS, en op mijn MacBook NewsRack. Deze (niet allemaal gratis) apps hebben een mooie interface. Zij bieden mij onder meer de mogelijkheid om berichten te delen via mail, Twitter, Facebook, Delicious of Diig.  Ook kan ik er voor kiezen  om berichten later (offline) te lezen in ReadIt Later of Instapaper.

En als ik in NewsRack een bericht heb gelezen, dan zie ik deze niet meer in MobileRSS of Google Reader terug. Erg handig, en efficiënt.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. @Jeroen Clemens: Ik gebruik NewsRack echt al een hele tijd op mijn MacBook. Voor een paar euro gekocht in de Appstore. Is een prima investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.