Een maandelijkse weblog?

Vandaag las ik een artikeltje over weblogs over e-learning, op de e-learning site van Surf. Ze besteden ook aandacht aan mijn weblog: "Wilfred Rubens plaatst maandelijks een aantal artikelen over ICT&O in zijn blog. De artikelen worden geschreven naar aanleiding van e-learning projecten waaraan hij werkt, gelezen literatuur of bijeenkomsten waar hij naar toe is geweest."
Ai. Een weblog is natuurlijk geen medium dat je maandelijks bijhoudt. Maar ik realiseer me wel dat ik mijn weblog (en website) te lang verwaarloosd heb. Na een heerlijke vakantie, heb ik het vreselijk druk gehad. Ik heb ruim een week geleden de ECER bezocht. Voor die tijd heb ik veel werk moeten verrichten, en na de week op Kreta moest ik veel achterstallig werk weg werken. Bovendien heb ik afgelopen vrijdag het lustrumcongres van mijn werkgever bijgewoond en gisteren was ik één van de meer dan 200.000 demonstranten tegen de plannen van Balkenende II.
Beste lezer, ik zal mijn leven beteren en mijn weblog weer regelmatiger van input voorzien. Dankzij het bezoek aan de ECER èn het lustrumcongres van het IVLOS heb ik overigens weer stof genoeg om over te schrijven.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Hoi Wilfred,
    Het mooie van een weblog met RSS of Atom feed is natuurlijk dat áls je eenmaal weer tijd hebt om te schrijven, iedereen het meteen ook kan zien.

  2. NL-Edublogger op E-learning Themasite

    Zoals Pierre gisteren al meldde (zie ook deze post), is het Nieuws editie oktober op de E-learning Themasite van Surf geplaatst. Allemaal zeer lezenswaardige artikelen waar Pierre terecht het artikel over Edu-bloggers uitlicht:
    “Heel positief vind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.