Eet je mee tijdens de komende Online Educa (donderdag 24 november 2022)? #OEB22

Van 23 tot en met 25 november 2022 vindt in Berlijn weer de Online Educa plaats. Traditiegetrouw wil ik weer met een groepje afspreken om op donderdagavond 24 november na afloop van het Online Educa Debate wat te gaan eten. Belangstelling hiervoor? Lees dan verder.

We ontmoeten elkaar na afloop van het Online Educa Debate in de hal van het congreshotel (Intercontinental), bij de inschrijfbalie. Dat zal rond 19.15 uur zijn.

Ik reserveer een restaurant op zo’n 15 minuten lopen van het congreshotel. Op de kaart staan ook vegetarische gerechten. Ik verwacht dat zij deze ook vegan kunnen maken.

Wil je mee eten? Reageer dan uiterlijk 17 november aanstaande om 17 uur via onderstaand aanmeldformulier (of hier). Wil je de betreffende gegevens liever mailen? Dan kan dat via wilfred [at] wilfredrubens.com. De persoonsgegevens worden alleen ten behoeve van deze aanmelding gebruikt.

Vergeet niet op ‘Verzenden’ te klikken.

De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 personen (inclusief mijzelf). Ik hoop op een divers samengestelde groep (o.a. van verschillende organisaties). Met een grote groep kun je niet met iedereen praten.

De rekening delen we, uiteraard.

Als het aantal van 6 personen is bereikt, sluit ik de inschrijving.

Je ontvangt verder geen bevestiging. Je ontvangt wel een bericht indien het maximaal aantal personen zich heeft aangemeld, en jij nummer 7 bent.

Ik hoop wel dat je daadwerkelijk mee eet, als je je opgeeft. Mail me, mocht je toch niet mee eten (wilfred[at]wilfredrubens.com).

De kans is aanwezig dat ik een aantal mensen teleur moet stellen omdat het maximum aantal personen is ingeschreven.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.