Flybook

Bij mijn vertrek op Schiphol kwam ik een -voor mij nieuw- type Tablet PC tegen: Flybook. Je ziet überhaupt weinig Tablet PC’s in Nederland in winkels te koop. Dit type was erg klein van formaat (misschien wel te klein om als een volwaardig notebook te dienen?), en kosttte ongeveer 1800 Euro.

Ik vind net een recensie uit PC-magazine, waarin staat dat een cd/dvd-speler ontbreekt (lastig om extra software te installeren). Ze omschrijven Flybook als een perfecte reisgezel, maar minder geschikt voor dagelijks gebruik.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

  1. Van mijn laptop is de CD-drive al bijna 2 jaar stuk, met een netwerk-aansluiting en/of een firewire/USB2-aansluiting kom je al een heel end (heb hier een externe harde schijf en een externe DVD-brander staan die zo bereikbaar zijn).
    Vanwege de ARBO-regels heb ik op mijn werkplek sowieso een aparte 17″ TFT-monitor en via de portreplicator een ‘echt’ toetsenbord en muis. Dan maken afmetingen van de laptop niets uit. Helaas heeft mijn werkgever ‘beleid’ wat betreft de merken systemen die aangeschaft worden (HP/Compaq) en voor privé-aanschaf is het natuurlijk tamelijk duur (zeker als je dan zelf ook nog die benodigde extra’s aanschaft).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.