Geen Online Educa Berlijn voor mij dit jaar (#in #oeb10)

Mensen die mij op Twitter volgen weten het al. In tegenstelling tot wat ik van plan was, neem ik dit jaar geen deel aan de Online Educa in Berlijn (en ook niet aan het Schoolforum of aan de Fronter gebruikersgroepvergadering).

De gezondheidssituatie van de vader van mijn vriendin is maandag namelijk zodanig verslechterd dat hij spoedig zal komen te overlijden (wanneer kan echter niet exact worden aangegeven). De naaste familie waakt sinds maandagmiddag bij hem.

Dat betekent dat jullie helaas geen impressies van keynotes, debatten, workshops, en dergelijke van mij kunnen verwachten. Ik zal verder de vele informele contacten met (oude) bekenden missen, de inspiratie en de Berlijnse sfeer. Het is niet anders.

Uiteraard wens ik de 'OEB-gangers' wel een inspirerend congres toe.

Tijdens het waken heb ik wel gelegenheid om te lezen en blogposts te schrijven (zoals deze).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

4 reacties

  1. sterkte en het siert je dat je deze moeilijke momenten met de familie doorbrengt. OEB zal er volgend jaar opnieuw zijn. Vrienden en familie komen op de eerste plaats.

  2. Sterkte. Vervelend dat je OEB gaat missen dit jaar. Ben wel benieuwd naar welke keynotes, debatten en workshop je niet had willen missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.