Inschrijven opleiding e-learning?

Begin november 2017 start bij Avans+ een nieuwe postbachelor opleiding e-learning, waar ik een aantal onderdelen van verzorg. Inschrijven kan nog steeds.

Op 7 november aanstaande start de elf maanden durende postbachelor opleiding e-learning. Dit is een brede opleiding over e-learning voor learning professionals uit tal van branches (docenten, onderwijsontwikkelaars, trainers, leermateriaalontwikkelaars, onderwijskundig ontwerpers, learning innovators, L&D adviseurs, HR professionals, etc.).

Er is binnen deze opleiding onder meer aandacht voor blended ontwerpen, de onderwijskundige kracht en inzet van multimedia en gamebased learning. Ik verzorg gastcolleges over e-learning trends en over de implementatie van e-learning. Verder verzorg ik hier een webinar over activerende didactiek. Marcel de Leeuwe is coördinator en hoofddocent.

Het programma heeft een ‘blended opzet’ en bestaat uit:

  • 12 lesavonden (3 uren)
  • 7 webinars (1,5 uur)
  • 2 trainingsdagen (6 uren)
  • 2 excursies naar e-Learning bedrijven Bright Alley en Goodhabitz (3 uren)
  • afsluitende avond met eindpresentaties

Aan vier grote opdrachten besteden de meeste deelnemers tussen de 80 en 100 uur. Aan de vier opdrachten wordt individueel gewerkt maar samenwerken met een collega of andere deelnemer is zeker mogelijk.

Bekijk de planning (pdf)

De locatie is bij Avans in Den Bosch.

Meer informatie en inschrijven?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.