Jaaroverzicht 2012 www.wilfredrubens.com

Het is de tijd van de jaaroverzichten. Geïnspireerd door Jane Hart heb ik daarom ook maar eens een jaaroverzicht van mijn weblog gemaakt.

  • Totaal aantal views: 109.185 views
  • Gemiddeld 302 views per dag
  • Totaal aantal berichten: 570
  • Totaal aantal reacties: 958 reacties en pings

Drukst bezochte dag

Zaterdag 19 mei 2012. Op deze dag plaatste ik een reactie op Tofik Dibi’s kandidaatstelling op mijn blog. Vooral via Twitter trok dit veel verkeer. Normaliter is de zaterdag de minst drukke dag wat betreft weblogbezoek. Deze dag had ik 1189 views.

Top 10 populairste berichten

Uiteraard geldt hierbij: recente berichten hebben minder kans om in de top 10 terecht te komen.

Wat hierbij in elk geval opvalt, is dat berichten over de iPad relatief goed scoren. Beter dan berichten over massive open online courses (een andere trend waarover ik veel heb geschreven). Drie berichten hebben betrekking op innovaties. Het meest populaire bericht heeft helaas niets met technology enhanced learning te maken, en is inmiddels volstrekt verouderd. Verder valt op dat een bericht uit 2009 (over een idee om planten te determineren met behulp van smart phones) ook dit jaar nog erg populair is.

Deze statistieken hebben uitsluitend betrekking op mijn huidige weblog. Bovendien worden berichten, die via een RSS feed reader worden gelezen, niet in de statistieken meegeteld.

Mijn oude blog wordt ook nog steeds goed bezocht (vooral dankzij Google). Merk de voor mij onverklaarbare piek op18 december j.l. op.

Schermafdruk_28-12-12_09_50

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.