Mijn weblog is verhuisd (#in)

Vanaf vandaag zal ik niet niet langer bij Typepad.com bloggen, maar op http://www.te-learning.nl/blog. De reden is dat de zoekmachine van Typepad de laatste tijd problemen heeft met het indexeren van mijn weblog. Daardoor is het een stuk lastiger geworden om oudere blogposts terug te vinden.

Daarnaast heb ik via mijn hostingprovider al de beschikking over WordPress. Ik ben van plan om mijn Typepad-account op termijn op te zeggen.

Een andere reden is dat WordPress wel een iPad app heeft, en Typepad niet. Bloggen op de iPad gaat een stuk moeizamer sinds Blogpress na de update van het nieuwe besturingssysteem niet meer goed werkt.

De RSS-feed via Feedburner is, als alles werkt, dezelfde gebleven. De URL www.wilfredrubens.com koppel ik aan deze blog. Ik hoop dan ook geen lezers te verliezen.

Wel zullen jullie op termijn waarschijnlijk gebroken links naar oudere blogposts tegenkomen. Ook zal ik de komende tijd mogelijk extra functionaliteiten toevoegen, en/of een en ander aanpassen aan het thema. Tips van ervaren WordPress-gebruikers worden zeer op prijs gesteld.

Eén reeds doorgevoerde verandering, ten opzichte van mijn ‘oude’ blog, is dat je geen code meer hoeft in te voeren als je een reactie wilt plaatsen. Wel heb ik de blog zo geconfigureerd dat ik reacties eerst moet accorderen, voordat ze worden gepubliceerd. Ik zal reacties overigens altijd plaatsen, behalve als het comment spam betreft (of beledigende teksten, maar die heb ik nog nooit gehad).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. De rss feed komt gewoon aan. Er kwamen wel wat dubbele vermeldingen van de laatste blogposts op het oude blog binnen. Lezers zul je niet gaan missen, denk ik.

  2. @Remco Boers: volgens mij gaat bijna alles goed.
    @Joel de Bruijn: Heel bizar. Ik heb geen idee hoe ik dat kan veranderen. Het feed-burner tellertje werkt wel. Als je daar op klikt, kun je je ook abonneren op de RSS-feed. Moet je wel ff weten. Ik zoek nog verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.