Moderator back channel presentatie Onderwijsdagen gezocht (#in #owd10)

Tijdens de komende Onderwijsdagen 2010 verzorg ik een presentatie over motivatie als sleutel tot leren in 2011. Tijdens deze presentatie (op 9 november om 11.30 uur in de Beatrixzaal) ga ik in op de stelling:

De motivatie van studenten en leerlingen wordt niet alleen beïnvloed door de manier waarop we ICT inzetten, maar ook door de technologie op zich.

Er wordt ook gebruik gemaakt van een back channel. Via een back channel kun je meer personen bij discussies betrekken en kun je ook mensen, die niet graag mondeling mee doen, laten participeren.

Ik zoek een deelnemer aan de Onderwijsdagen die deze back channel wil modereren. Dus: bij tijd en wijle belangrijke discussies samenvatten en vragen aan mij voorleggen. Plus vragen beantwoorden, en reageren op anderen. De betreffende persoon moet wel vooraan zitten. De moderator zal een aantal keren door mij worden aangesproken.

Wie heeft belangstelling?

Ps: Gisteren werd ook bekend dat Etienne Wenger een featured presentation verzorgt (op dag 2). Wenger is één van de grondleggers van het denken over communities of practices.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Had ik jou vorige week niet al mijn diensten aangeboden?
    Maar iemand anders is wat mij betreft ook prima, dan houd ik mijn handen vrij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.