Onderzoek beroepsonderwijs

Onderzoekberoepsonderwijs.nl maakt recente onderzoekspublicaties op het terrein van het beroepsonderwijs toegankelijk. Je kunt onder meer op thema zoeken. En weet je wat het mooie is: de site bevat een RSS feed. Als dergelijke sites RSS feeds gebruiken, wordt dit prachtige en krachtige middel hopelijk vaker binnen het MBO gebruikt. Helaas hebben tot dusver slechts twee personen hebben deze feed binnen Bloglines opgenomen. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar wel wat. Volgens Feedburner heeft Bloglines bij mijn RSS feed een ‘marktaandeel’ van 15%.

Deze website is overigens een initiatief van Cinop Expertisecentrum en de samenwerkende brancheorganisaties beroepsonderwijs.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Met je opmerking over RSS feeds doel je vast heel subtiel op de surfspace site, en zeg eens eerlijk: ben jij daar sinds afgelopen donderdag nog weer geweest?
    Nee natuurlijk, want geen RSS!

  2. @Willem: nee, daar doelde ik niet op. Maar je hebt wel gelijk. Sites zonder RSS bezoek ik niet regelmatig, zonder er speciaal op geattendeerd te worden of als ik via Google info zoek. Ik wacht ook met smacht op een RSS feed van Surfspace (zoals ik al eerder schreef).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.