Post hbo-opleiding e-learning weer van start (#in)

Vanaf januari 2011 organiseert Fontys Extens weer de post hbo-opleiding e-learning. Ik verzorg daar al verschillende jaren enkele gastcolleges over onderwerpen als de implementatie van e-learning, samenwerkend leren met behulp van ICT en trends op het gebied van e-learning.

In deze opleiding ontwikkel je een goed overzicht van verschillende facetten van e-learning. Er is bijvoorbeeld ook aandacht voor de ontwikkeling van online leermiddelen, e-moderating en games en simulaties. Verder bepalen cursisten ook zelf welke onderwerpen aan de orde komen.

Dertien fysieke bijeenkomsten (op dinsdagavond, gemiddeld éénmaal in de 2 à 3 weken) worden afgewisseld met online leren. Ook is voorzien in een werkbezoek aan bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van e-learning content. Ongeveer 40% van de studietijd is gewijd aan een praktisch project waarin je de opgedane kennis verwerkt. Het projectresultaat is een reëel product: een onderzoek, een rapport, een digitaal opleidingsproduct.

De  opleiding wordt bij voldoende resultaat afgesloten met een post hbo-certificaat.

De kosten van de opleiding bedragen € 3700,00. Dit bedrag is inclusief alle cursusmaterialen. Er is geen BTW verschuldigd.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.