Screendumps van ELO’s gezocht (#in)

Ik heb jullie hulp nodig. Tijdens de komende Onderwijsdagen verzorg ik een zogenaamde featured sessie met als titel: vormt motivatie de sleutel tot leren in 2011?. De omschrijving luidt:

De aandacht voor nieuwe technologieën binnen publicaties staat in schril contrast tot het gebruik ervan in het onderwijs. Verschillende internettoepassingen hebben vaak een grotere impact op het leven van docenten en lerenden, dan op onderwijs en leren (de zogenaamde 'daily divide'). In deze sessie verkennen we de rol van motivatie bij het vormgeven van 'leren 2.0': hoe motiveer je docenten om nieuwe manieren van leren te ontwikkelen, en hoe kun je nieuwe technologie gebruiken om lerenden te motiveren om te leren?

Ik zoek hiervoor screendumps van enkele geslaagde en minder geslaagde voorbeelden van het gebruik van een elektronische leeromgeving. Zouden jullie mij enkele screendumps kunnen mailen? Geef daarbij svp kort aan waarom je deze geslaagd vindt, of niet. Ik vermeld je naam op deze blog en op een slide. Je kunt de screendumps mailen naar wilfred[at]wilfredrubens.com.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.