Second Life cursus voor docenten

Het Muvenation-project richt zich op professionalisering van docenten in het gebruik van virtuele werelden binnen het onderwijs. In november start een cursus in Second Life, waar docenten leren te werken met virtuele werelden.

De cursus is gratis, maar deelname is niet vrijblijvend. Je bent er drie uur per week aan kwijt. Er zullen docenten uit verschillende landen aan deelnemen. Daarom is het belangrijk dat je Engels op niveau B1 beheerst. Er kunnen 10 deelnemers uit België en Nederland deelnemen.

Deze cursus werd gisteren aangekondigd tijdens een workshop, die ik van het EOFDL-congres bij woonde. Ik zal komend weekend uitgebreider verslag doen van die workshop.

Het lijkt mij een leuke cursus om te doen. De komende anderhalve maand heb ik het echter te druk om hier aan mee te doen. Ik zal er dus niet over kunnen bloggen. Maar als jij deelneemt, en een platform zoekt om impressies met anderen te delen, dan kun je op mijn blog terecht (bij wijze van uitzondering).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. ik wil online cursus engels volgen om beter en corect te converseren met anderen,ik ben een nederlands sprekende,maar daarmee kan je niet overal. ik zal het zeker op prijs stellen als ik door dit online cursus het taal goed kan beheersen. ik heb van me vorige chef de opdracht gehad om het online te volgen.
    danku voor uw hulp,
    Renate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.