Seminar innovatie en inspiratie (#in)

Dit seminar had ik wel willen bijwonen, als ik 's middags geen vergadering had gehad: Seminar Innovatie en Inspiratie – 17 februari 2011

Op 17 februari a.s. organiseert SURFacademy het seminar ‘Innovatie en Inspiratie’. Tijdens dit seminar ontmoet u de projectleiders die in 2010 meededen aan een innovatieproject van SURFnet en u doet ideeën op om zelf met nieuwe technologieën in het onderwijs aan de slag te gaan.

Gedurende de dag delen onderwijsinstellingen de uitkomsten van verkenningen op het gebied van mobiel leren, weblectures, augmented reality, serious gaming, virtuele werelden en 4K-video. Naast presentaties zijn er demo’s en workshops om de impact van eindproducten ook zelf te ervaren.

Tijdens deze bijeenkomst worden ook de nieuwe innovatieregelingen gelanceerd.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. Ik heb me voorgenomen hier pas een bericht over op m’n weblog te zetten als Surfacademy duidelijk op de site zet dat dit evenement niet alleen gratis is voor op SURF aangesloten instellingen, maar ook voor alle MBO instellingen. Ik heb ze daar een week geleden al om gevraagd, ze hebben het me toegezegd, maar nog steeds niet gedaan.
    Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met kennisnet.

  2. Beste Willem, het klopt dat ook docenten en ICT&O adviseurs uit MBO en voortgezet onderwijs-instellingen welkom zijn bij het seminar. Dat staat inmiddels zo vermeld op de website van SURFacademy. Het seminar wordt overigens door SURFnet georganiseerd, niet door Kennisnet. De innovatieregeling 2011, die tijdens het seminar gelanceerd wordt, is wel een gezamenlijk initiatief van SURFnet en Kennisnet.
    Vriendelijke groet, Kirsten Veelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.