Sessie voorzitten tijdens de Online Educa Berlijn (#in #oeb11)

Verleden jaar heb ik de Online Educa Berlijn vanwege het overlijden van mijn schoonvader op het laatste moment niet kunnen bijwonen. Dit jaar, als het goed is, wel.

Ik mag sessie "What Tool, Which Media?" (met de code TTS68) voorzitten. Deze sessie vindt plaats op vrijdag 2 december 2011, van 14:30 – 16:00. 

Speaker at OEB 2011

Ik vlieg op woensdag 30 november aan het begin van de middag vanaf Düsseldorf heen, en vrijdagavond laat weer terug (goed te doen vanaf Nijmegen). Bizar: vliegen is veel goedkoper dan met de trein.

Ik verblijf in hotel H10 Berlin (speciale aanbieding bij Booking.com; met gratis wifi). Ik sta altijd open voor eetafspraken in typisch Berlijnse restaurants….

Ik heb er zin in. De Online Educa Berlijn ervaar ik meestal altijd als een inspirerend en leerzaam congres, en een prima plek om te netwerken (vooral ook met Nederlanders).

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. ik vertrek over een half uur met de trein, misschien zie ik je op het congres. “What Tool, Which Media?” stond al op mijn lijstje :-), nu ga ik nog beter mijn best doen om daar bij te zijn ;-).
    Alvast Succes toegewenst! En misschien tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.