Vertrek naar Domburg (met vermoedelijke radiostilte) (#in #cvimc)

Ik vertrek zo meteen naar Domburg waar morgen de tweejaarlijkse managementconferentie van het Consortium voor Innovatie (CvI). Mijn deelname vloeit voort uit afspraken met mijn oud-werkgever, Gilde Opleidingen. Een straf is het overigens bepaald niet. Ik heb nog altijd met veel plezier deelgenomen aan de conferenties van het CvI. Inhoudelijk sterk, een uitstekende sfeer, goed georganiseerd, altijd vernieuwend qua opzet.

Vandaag mag ik met oud-collega Nicole het huis (en de omgeving) inrichten waar de workshops van Gilde Opleidingen worden verzorgd. Nicole volgt een communicatieopleiding, en heeft de voorbereiding als 'leeractiviteit' gedaan (bedenken communicatieactiviteiten, meedenken over opzet workshops, organiseren van faciliteiten, beheer budget, etc.).

Morgenmiddag begint dan het tweedaagse congres. Daarna breken we de boel af, en vrijdagochtend keren we huiswaarts.

Er is waarschijnlijk geen goede internetverbinding. Gelukkig kunnen we gemakkelijk drie dagen zonder internet….

Er zal dus vermoedelijk radiostilte op deze weblog heersen. Ik zal ook mijn mail waarschijnlijk niet beantwoorden, en niet reageren commentaren. Via Twitter ben ik wel te volgen. Check ook de hash tag #cvimc.

Vanavond wordt nog wel een bericht gepubliceerd waarin de winnaars van de e-learning awards in worden bekend gemaakt (dat bericht staat al gepland).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.