Weer spinningmaat gezocht voor Serious Spinning

Op 27 augustus j.l. heb ik een oproep geplaatst voor een spinningmaat tijdens de komende editie van Serious Spinning. Al snel vond ik iemand die met mij op 22 december een spinningfiets wilde delen. Helaas heeft zij moeten afhaken. Daardoor ben ik weer op zoek naar een spinningmaat. Wie wil?

Eind augustus schreef ik:

Wie wil met mij deelnemen aan Serious Spinning? Ik doe dit jaar weer samen met Pierre Gorissen mee aan Serious Spinning, de spinningmarathon waarvan de opbrengst ten bate van Serious Request komt. Aangezien Pierre de volledige marathon wil afwerken, en ik persé niet, zoek ik een spinningmaat die op 22 december aanstaande van 16-22 uur wil spinnen.

De spinningmarathon Serious Spinning vindt dit jaar plaats op 22 december, in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Om allerlei redenen wil ik uitsluitend van 10 tot 16 uur spinnen. Dat betekent dat ‘mijn fiets’ de halve marathon niet bezet is. Dat is natuurlijk zonde. Ook omdat Pierre dan vermoedelijk een lege fiets naast zich heeft staan.

Wie wil er mee doen? Het is echt een belevenis. Uiteraard moet je wel over een goede conditie en spinningervaring beschikken. De spinningfiets betaal ik. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Mailen mag ook: wilfred [at]wilfredrubens.com

De spinningfiets is inmiddels betaald. Maar ik zoek dus weer iemand die 22 december van 16-22 uur wil spinnen. Reageren via mijn contactformulier mag ook.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.