Wie wil mee eten in Berlijn? (Online Educa) #OEB13

Van 4 tot en met 6 december aanstaande vindt in Berlijn weer de Online Educa plaats. Ik mag één sessie voorzitten en verslag doen voor e-learning.nl. Het is langzamerhand een traditie dat ik op de donderdagavond een etentje organiseer. En dat wil ik ook nu weer doen.

Eén van de redenen dat ik bijna elk jaar naar de Online Educa ga, is namelijk de gelegenheid om landgenoten te ontmoeten die zich bezig houden met e-learning.

Berliner KücheIk wil daarom op donderdagavond 5 december 2013 een tafel in een restaurant reserveren. We ontmoeten elkaar na afloop van the Online Educa Debate, in de hal van het congreshotel (Intercontinental). Dat zal rond 19.30 uur zijn.

Wil je mee eten? Reageer dan uiterlijk 27 november aanstaande via de reactiemogelijkheid van mijn blog (ik beschik dan meteen over je e-mailadres).

We gaan eten bij een restaurant op loopafstand van hotel Intercontinental (het hotel waar de conferentie plaats vindt). De rekening delen we. Suggesties voor een restaurant (uiteraard Berliner Küche) kun je ook via de reactiemogelijkheid van deze post achterlaten.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

8 reacties

  1. Hoi Wilfred,

    Ook ik ben er bij in Berlijn en zou me graag voor twee personen aan willen melden, Peter Kemper en David Bezemer.

  2. Beste Wilfred,

    Graag sluit ik aan op 5 december in Berlijn!

    Met hartelijke groet, Madeleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.