Boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen” gratis downloaden

Vanaf vandaag kan mijn boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen” gratis worden gedownload.

Omslag boek e-learning trends en ontwikkelingenHet is namelijk bijna 3 jaar geleden dat deze publicatie is verschenen. Voor een boek over trends en ontwikkelingen op het gebied van ‘technology enhanced learning’ is dat een hele tijd. Ik schat dat ik op dit moment 25% van de inhoud zou herzien. Bovendien is de papieren editie al een tijd niet meer verkrijgbaar. Een tweede druk was voor mij financieel niet aantrekkelijk.

Daarom heb ik in overleg met uitgever Erno Mijland besloten om deze uitgave vanaf vandaag gratis ‘downloadable’ aan te bieden. Ik heb dit 5 maanden geleden aangekondigd.

Een aangevulde en herziene druk staat op de ‘to do’-list, maar niet voor de korte of middellange termijn.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , , ,
1 Reactie op “Boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen” gratis downloaden
  1. Ank Boersma schreef:

    Leuk Wilfred, ga ik vast flink wat collega’s blij mee maken!

1 Pings/Trackbacks voor "Boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen” gratis downloaden"
  1. […] "Vanaf vandaag kan mijn boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen” gratis worden gedownload."  […]

Top

%d bloggers liken dit: