Colloquium gebruik oogmetingen voor curriculumontwerp en -evaluatie #celstec #ASC2012

Eye tracking‘ wordt steeds vaker gebruikt om onderwijs- en trainingsmethoden te ontwerpen en te evalueren. Over dit onderwerp vindt op 4 en 5 september aanstaande een colloquium bij de Open Universiteit plaats dat gratis face-to-face en online te volgen is.

Hieronder vind je de tekst van de uitnodiging van mijn collega’s Paul Kirschner, Halszka Jarodzka, Kim Dirkx:

We zijn verheugd dat het Centre for Learning Science and Technologies, samen met het Humanities Lab in Lund (Zweden), het Advanced Study Colloquium 2012 van EARLI mag hosten. Het onderwerp van het Advanced Study Colloqium 2012 is ‘Het gebruik van oogbewegingsmetingen voor het ontwerpen en evalueren van onderwijs en trainingsmethoden’.

 

Nationale en internationale experts zullen op dinsdag 4 September (9:00-14:30) en woensdag 5 September (9:00-12:00) een aantal interessante presentaties geven over de methodologische aspecten van oogbewegingsmeting, maar ook ingaan op onderwerpen die relevant zijn voor onderwijskundigen (expertise ontwikkeling, mentale belasting en onderwijskundig ontwerp).

U bent van harte welkom deze presentaties in den lijve bij te wonen bij de:
Centre for Learning Sciences and Technologies (CELSTEC)
Pretoria, zaal 1
Valkenburgerweg 177
6419 AT Heerlen
Nederland

Indien u de presentaties in Heerlen bij wilt wonen, vragen wij u vooraf een mailtje te sturen naar Audrey Wigman (ahw@ou.nl).

Voor mensen die niet in Heerlen aanwezig kunnen zijn, bieden wij u ook de mogelijkheid uit om de presentaties virtueel bij te wonen via web streaming. Ga daarvoor naar onze website http://tinyurl.com/CELSTEC-ASC2012.Tijdens de live-sessies kunt u via twitter vragen aan de sprekers stellen. Gebruik dan de volgende hashtag: #CELSTEC #ASC2012

Indien u de sessies niet live kunt bijwonen, voelt u zich dan vrij om vragen te posten op onze facebook pagina: CELSTEC EARLI ASC 2012

Wij hopen u in Heerlen of virtueel te zien.

Het organiserend comité

Paul Kirschner, Halszka Jarodzka, Kim Dirkx

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , , ,
Top

%d bloggers liken dit: