Gelukkig Nieuwjaar!

2015 was voor mij een bijzonder jaar. Op 1 maart ben ik gestart als zelfstandig en onafhankelijk adviseur op het gebied van ICT en leren. En daar heb ik geen minuut spijt van gehad.

Ik heb in tien maanden tijd 24 opdrachtgevers gehad, waarbij ik 28 opdrachten van heel verschillende omvang en inhoud heb uitgevoerd en nog uitvoer. De opdrachtgevers zijn afkomstig uit het onderwijs (universiteiten, hogescholen, één ROC , twee VO-scholen, en organisaties die voor het onderwijs werken), zorg en bedrijfsleven. Verder heb ik uiteraard ook het nodige moeten regelen voor mijn eigen bedrijf (zoals registraties en verzekeringen).

Helaas heb ik daardoor amper tijd gehad om aan mijn promotieonderzoek te werken (anderhalve dag in tien maanden tijd is bepaald niet veel). Daar moet ik komend jaar wat mee. Opvallend is ook dat ik nog nooit zo weinig vrij heb gehad, nu ik zelf kan bepalen wanneer ik wil werken.

Maar ‘technology enhanced learning’ is voor mij ook meer dan ‘werk’.

Rest mij jullie een heel gelukkig 2016 toe te wensen.

Gelukkig Nieuwjaar

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.


Top

%d bloggers liken dit: