Waarom Duitsland woensdag wint #euro2012

Aanstaande woensdag voetbalt Nederland in het kader van de Euro 2012 een cruciale poulewedstrijd tegen Duitsland. Vandaag ben ik er achter gekomen waarom Duitsland deze wedstrijd helaas zeker wint.

Op mijn werk heb ik een aantal sympathieke en deskundige Duitse collega’s. De komende weken komt onze plezierige werkrelatie uiteraard onder druk te staan. Ik zal hen in elk geval aanstaande woensdag en donderdag ontwijken.

Via Yammer heeft één van hen namelijk het geheim verklapt waarom de Mannschaft woensdag, zoals zo vaak, van Nederland gaat winnen. De reden heeft niets te maken met kwaliteit, inzet of instelling:

Bij elke bestelling bij deze Duitse webwinkel, krijg je zo’n voodoo-pop cadeau.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , , ,
2 comments on “Waarom Duitsland woensdag wint #euro2012
  1. Kay schreef:

    duitsland wint omdat Nederland Robbe heeft …..hij mist in die wedstrijden strafschoppen 2 stuks dit is zijn image waardoor hij beroemd is geworden maar uiteindelijk maakt t niet uit want tegen Denemarken en Portugal wint Nederland en Duitsland verliest m.a.w eind goed….
    🙂 Kay

  2. wrubens schreef:

    Voorspelling dat Nederland van Denenmarken wint, is al niet uitgekomen.. Robben is niet de enige die penalties mist. Daar moeten we het ook gewoon niet op aan laten komen.

Top

%d bloggers liken dit: