Aanmelding conferentie Welten-instituut kan nog een paar dagen #welteninstituut #OU_OW

Jullie kunnen je nog tot aanstaande vrijdag aanmelden voor de Conferentie ‘Leren, doceren en technologie: theorie en praktijk ontmoeten elkaar’, die op 7 november aanstaande in het Evoluon te Eindhoven plaats vindt. Ongeveer 190 mensen gingen jullie voor. De organisatie is in handen van het Welten-instituut van de Open Universiteit.

Conferentie Welten instituutDoel van de conferentie is te laten zien hoe deze samenwerking tussen theorie en praktijk, dus tussen mensen in het onderwijsveld en onderwijsonderzoekers kan worden vormgegeven en hoe dat in het nieuwe Welten-instituut wordt aangepakt.

Deze conferentie richt zich op docenten en bestuurders van onderwijsinstellingen (van basisonderwijs, voortgezet middelbaar onderwijs (vmbo) tot hoger onderwijs), onderwijsonderzoekers, en studenten Onderwijswetenschappen van de Open Universiteit.

Hoogleraar Joseph Kessels verzorgt er een keynote. Verder vinden er diverse workshops plaats. Zo verzorgen Katrien Bernaerts en ik een sessie over deelname aan massive open online courses. Andere workshops gaan bijvoorbeeld over learning analytics of over onderzoekend leren.

De conferentie ‘Leren, doceren en technologie: theorie en praktijk ontmoeten elkaar’ vindt plaats op 7 november 2014 van 10:00-17:15 uur bij Evoluon te Eindhoven.

We gebruiken tijdens de conferentie de twitter hash tag #OU_OW.

Kosten voor de conferentie:

  • Externe belangstellende: € 150,-
  • Studenten Open Universiteit: € 50,- (of 3 OpenU creditpoints)
  • Afnemers van het Leertraject: € 135,-
  • Meer informatie?
  • Inschrijven?

Om u te kunnen inschrijven moet u geregistreerd zijn bij OpenU.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.