Doe mee aan het online ronde tafelgesprek over best practices ICT en leren #Celstec

Op vrijdag 5 oktober aanstaande vindt er een ronde tafelgesprek plaats over best practices op het gebied van ICT in het onderwijs. Je kunt online deelnemen aan dit ronde tafelgesprek. Presentator en internetjournalist Herbert Blankensteijn is gespreksleider. Ik fungeer als tafelheer.

Volgende week vindt het de conferentie Leren en doceren in de 21e eeuw bij de Open Universiteit plaats. De conferentie zelf is uitverkocht. Maar er wordt ook een ronde tafelgesprek georganiseerd waar je online aan deel kunt nemen.

In de Ronde Tafel-sessie, onder leiding van presentator en internetjournalist Herbert Blankensteijn, geven vier gasten een korte presentatie over een ‘best practice’ ten aanzien van het gebruik van technologie in het onderwijs. Deze presentaties worden online uitgezonden en zijn tevens te volgen door mensen in het land. Na elke korte sessie is er gelegenheid tot vragen stellen via chat door de mensen uit het land. Na de presentaties praat Herbert Blankensteijn met tafelheer en expert (ahum, WR) Wilfred Rubens over de gepresenteerde ‘best practices’ en reflecteert daarop.

De sessie vindt vrijdag 5 oktober aanstaande plaats van 14.00 uur tot 15.15 uur. Deelname is gratis, inschrijven verplicht. Om je in te kunnen schrijven, moet je geregisteerd zijn in OpenU.

Zie ik je online op 5 oktober?

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: