Eetafspraak tijdens de Online Educa Berlijn? #OEB15

Van 2 tot en met 4 december aanstaande vindt in Berlijn weer de Online Educa plaats. Het lijkt me leuk om met een groepje af te spreken om op donderdagavond na afloop van congresdag 1 wat te gaan eten.

We ontmoeten elkaar na afloop van het Online Educa Debate (een ‘must’!), in de hal van het congreshotel (Intercontinental). Dat zal rond 19.30 uur zijn. Ik zoek een restaurant op zo’n 10 minuten lopen van het congreshotel.

Wil je mee eten? Reageer dan uiterlijk 23 november aanstaande via deze blogpost of via het contactformulier van mijn blog (ik beschik dan meteen over je e-mailadres).

De groepsgrootte bedraagt maximaal 8 personen (inclusief mijzelf). Ik ben vaker met grote groepen geweest, maar dan kun je niet met iedereen praten. Ook is het lastiger om een tafel te reserveren. De rekening delen we, uiteraard.

Ik weet dat er die avond een ‘party’ is. Dat congresonderdeel sla ik echter altijd over.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags:
Top

%d bloggers liken dit: