Managementconferentie Nieuw Vakwerk #cvimc

Op 25 en 26 maart aanstaande vindt de tweejaarlijkse managementconferentie van het Consortium voor Innovatie plaats. Dit jaar is de DRU Cultuurfabriek in Ulft de locatie. Ik neem er ook aan deel.

Managementconferentie Nieuw VakwerkHet Consortium voor Innovatie (CvI) verzorgt elk jaar een druk bezocht congres voor MBO-instellingen en VMBO-scholen. Het ene jaar staat ICT in het onderwijs centraal, terwijl het andere jaar sprake is van een brede managementconferentie over zaken als strategie, cultuur, duurzaamheid en innovatie & creativiteit. Het CvI werkt hierbij samen met een gastcollege. Dit jaar is dat het Graafschap College.

Het CvI besteedt altijd veel aandacht aan originaliteit en sfeer. Verder is er veel gelegenheid voor ontmoeting en netwerken. Ik vind deze conferenties altijd erg inspirerend. Het is ook een mooie gelegenheid om te leren van andere sectoren dan je eigen sector, en om bijgepraat te worden over ontwikkelingen in het beroepsonderwijs.

Dat zijn voor mij voldoende redenen om deel te nemen aan deze conferentie, ook al hoef ik er zelf geen sessie te verzorgen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: