OpenU Kennisnet masterclass “Hoe maak je gebruik van augmented reality in het onderwijs?” #celstec

Op woensdag 14 november aanstaande start de OpenU Kennisnet masterclass over augmented reality. Mijn collega Stefaan Ternier verzorgt deze online masterclass, die een doorlooptijd kent van een week. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.

In deze masterclass maken we een analyse van de verschillende vormen van Augmented Reality. We geven hierbij extra aandacht aan smartphones. Met het verschijnen van steeds krachtigere toestellen die steeds betere sensoren bevatten zijn hier nieuwe mogelijkheden ontstaan. Augmented Reality browsers voor smartphones maken het mogelijk om gebouwen of andere objecten te verrijken met digitale informatie. Dit is met de overvloed aan informatie die op het Internet te vinden is zeker waardevol. Het geven van feedback en interactie wordt hierbij echter vaak uit het oog verloren. We willen dus ook AR voorbeelden aanhalen die dit anders aanpakken.

De live sessie vindt plaats op vrijdagmiddag 16 november, van 15-16 uur.

Meer informatie en inschrijven?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , , , , ,
One comment on “OpenU Kennisnet masterclass “Hoe maak je gebruik van augmented reality in het onderwijs?” #celstec
  1. Jos schreef:

    Dank voor je bericht, ik doe mee!

1 Pings/Trackbacks for "OpenU Kennisnet masterclass “Hoe maak je gebruik van augmented reality in het onderwijs?” #celstec"
  1. […] OpenU Kennisnet masterclass “Hoe maak je gebruik van augmented reality in het onderwijs?&rdqu… From http://www.te-learning.nl – Today, 9:49 AM Op woensdag 14 november aanstaande start de OpenU Kennisnet masterclass over augmented reality. Mijn collega Stefaan Ternier verzorgt deze online masterclass, die een doorlooptijd kent van een week. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. […]

Top

%d bloggers liken dit: