Studiereis Fronter (Cambridge en BETT, London)

Morgen vertrek ik -als het weer mee zit- héél vroeg richting London voor een studiereis met Fronter. Woensdag gaan we voor een werkbezoek naar Cambridge (Cambridge ESOL). Donderdag bezoek ik de BETT: British Education and Training Technology ('s werelds grootste beurs over ICT in het onderwijs). Ik ben vooral benieuwd in welke mate e-readers hier aanwezig zijn. Daarnaast ben ik nieuwsgierig of ik echt didactisch-innovatieve ICT-toepassingen zie (die ik nog nergens eerder heb gezien). Op vrijdag hebben we nog met een aantal mensen een overleg.

Ik heb geaarzeld of ik zou gaan. Een bezoek aan een dergelijke beurs vind ik vrij zinloos, als je niet met een gerichte zoekopdracht gaat. Maar de combinatie van activiteiten (in relatie tot de verwachte kosten-baten) heeft me toch besloten te doen gaan. Bovendien schijnt de BETT wel bijzonder te zijn.

Ik verblijf in het Imperial Hotel. Ik denk dat ik draadloos internet neem, zodat ik wel bereikbaar ben. Er schijnen nogal wat Nederlanders op de BETT rond te lopen. Als je donderdagavond wat wilt afspreken, kun je me via Twitter een DM sturen (een e-mail mag ook).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: