Studiereis Fronter (Cambridge en BETT, London)

Morgen vertrek ik -als het weer mee zit- héél vroeg richting London voor een studiereis met Fronter. Woensdag gaan we voor een werkbezoek naar Cambridge (Cambridge ESOL). Donderdag bezoek ik de BETT: British Education and Training Technology ('s werelds grootste beurs over ICT in het onderwijs). Ik ben vooral benieuwd in welke mate e-readers hier aanwezig zijn. Daarnaast ben ik nieuwsgierig of ik echt didactisch-innovatieve ICT-toepassingen zie (die ik nog nergens eerder heb gezien). Op vrijdag hebben we nog met een aantal mensen een overleg.

Ik heb geaarzeld of ik zou gaan. Een bezoek aan een dergelijke beurs vind ik vrij zinloos, als je niet met een gerichte zoekopdracht gaat. Maar de combinatie van activiteiten (in relatie tot de verwachte kosten-baten) heeft me toch besloten te doen gaan. Bovendien schijnt de BETT wel bijzonder te zijn.

Ik verblijf in het Imperial Hotel. Ik denk dat ik draadloos internet neem, zodat ik wel bereikbaar ben. Er schijnen nogal wat Nederlanders op de BETT rond te lopen. Als je donderdagavond wat wilt afspreken, kun je me via Twitter een DM sturen (een e-mail mag ook).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.