Tag clouds maken

Wordle is een tool waarmee je tag clouds kunt maken van teksten. Dergelijke tag clouds geven zicht op de inhoud van teksten. Hier vind je de tag cloud van mijn artikel E-learning 2.0: sociaal, flexibel en persoonlijk:

En hier van mijn Del.i.cio.us-pagina:

Via Alan Levine

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com


3 comments on “Tag clouds maken
 1.  janien schreef:

  Beautiful! Doet me direct denken aan TagCrowd van Daniel Steinbock of hoe heette hij weer … Deze Wordle lijkt me wel mooier. Ik heb nog niet verder gekeken, maar ik vraag me af of je je wolk ook in een free WordPress kunt plaatsen.
  (Eens achteropgeraakt wordt een inhaalbeweging zo moeilijk. Er verschijnen hier zoveel geweldig interessante artikels die ik nog allemaal moet en wil lezen … Stuk voor stuk MUST-READS!)

 2. michlr schreef:

  Hier heb je de mijne wat e-learning betreft in del.icio.us:
  http://wordle.net/gallery/e-learning_in_healthcare

 3. Veranda schreef:

  Ik ben opzoek naar een roterende cloud.
  Heeft hier iemand een url waar ik deze kan genereren?

Top

%d bloggers liken dit: