Zie ik je bij Next Learning 2014? #NLE14

Op 16 april 2014 vindt in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te Den Bosch het event ‘Next Learning’ plaats. Dit is de plek in Nederland waar bedrijfsleven, zorg, overheid en onderwijs elkaar ontmoeten om kennis en ervaringen met betrekking tot e-learning uit te wisselen.

Next Learning 2014De diversiteit aan doelgroepen en bijdragen bied je de mogelijkheid om bij elkaar over de schutting te kijken. Is het gras bij de ‘buren’ echt groener?

Je kunt kiezen voor de congresvorm, of voor de goedkopere (maar commerciëlere) plaza-editie.

Wat verder opvalt, is de diversiteit aan werkvormen, zoals:

  • Keynotes (van Charles Jennings, Ben Betts en Ben Tiggelaar
  • Een heuse leersafari
  • Expertsessies
  • Prakijksessies
  • Ronde tafelsessies
  • Business case maken

Ook wordt tijdens dit event de e-learning award 2014 uitgereikt.

Mijn relaties mogen met korting naar dit congres, dat voorheen het E-learning Event heette. Neem contact met mij op als je hier belangstelling voor hebt. Ik geef jouw naam en mailadres dan door aan de organisatie. Zij informeren je over de prijs.

Ik verzorg tijdens het congres een expertsessie over massive open online courses. In onderstaande video vertel ik wat hierin onder meer aan de orde komt.

Behalve dat ik tijdens dit congres spreek, ben ik ook lid van de adviesraad van dit event.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: , , ,
Top

%d bloggers liken dit: