Doe mee aan een online enquête over het leertraject: Leren en Doceren in de 21e eeuw

Via een online enquête wil het Centre for Learning Sciences and Technologies van de Open Universiteit verwachtingen van belangstellenden peilen met betrekking tot een nieuw aangeboden service, het leertraject: Leren en Doceren in de 21e eeuw. Als projectleider ben ik erg benieuwd naar jullie reacties hierop.

Bovendien zijn we benieuwd naar overwegingen van geïnteresseerden om eventueel gebruik te maken van deze nieuwe dienst.

Ik zou het erg op prijs stellen als jullie enkele minuten willen besteden aan het invullen van deze vragenlijst, die te bereiken is via: https://response.questback.com/veravandenberg/ghh0uyw2eb/

Niet alleen help je door het invullen van deze enquête de OU in het optimaliseren van haar producten om beter aan jouw wensen te kunnen voldoen. Bovendien werk je mee aan een afstudeeronderzoek van Vera van den Berg.

Deze enquête is anoniem, bovendien zullen de antwoorden in alle vertrouwelijkheid behandeld worden. Het invullen van deze enquête is vrijwillig. Je zou ons echter een groot plezier doen enkele minuten vrij te maken om deze enquête uiterlijk 27 mei aanstaande in te vullen.

Wanneer je vragen en/of aanmerkingen hebt betreffende deze enquête, dan zijn we graag bereid deze te beantwoorden en/of mee te nemen. Je kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: openu@ou.nl 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. Nuttige zaak. Als docent communicatie heb ik wel twijfels bij de waarde van zo veel vragen en zo veel tekst. Als taaldocent verbaas ik me over de knullige taalfoutjes. Dat geeft te denken over de professionaliteit.

  2. Ik vond het eerlijk gezegd wel mee vallen met de hoeveelheid vragen. Taalfouten zijn mij niet zo snel opgevallen. Maar daar lees ik ook al eens overheen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.