E-learning biedt perspectief

Vanochtend mocht ik voorzitter zijn van de aftrap van een e-learningproject bij de Koraal Groep. Ik heb hier onder meer een inleiding gehouden over wat e-learning is, waarom e-learning urgent is voor veel organisaties, en wat enkele trends op dit terrein zijn.

De ochtend begon met een inleiding waarin e-learning in een breder intern perspectief werd geplaatst. Na mijn algemene, interactieve, inleiding en een demonstratie van het te implementeren leermanagement systeem, hebben we mogelijke prikkels en hobbels bij de invoering van e-learning geïdentificeerd. Tenslotte zijn we ingegaan op de volgende stappen in het e-learningproject.

Hieronder vind je mijn presentaties.

De Koraal Groep is een concern van diverse werkstichtingen, en een centrale concernstichting, dat professionele advisering en ondersteuning biedt aan mensen met een beperking en/of belemmering. Celstec van de Open Universiteit is gevraagd hen te adviseren bij de implementatie, bij het evalueren van een pilot en bij het herontwerpen van enkele opleidingen.

De Koraal Groep hanteert als slogan: Koraal Groep biedt perspectief. Ik heb hier een variant op gemaakt: E-learning biedt perspectief.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.