Gastcolumnisten SURFSpace gezocht

Op SURFspace start vanaf begin maart een gastcolumn. Ik zit in een soort redactieraad van deze rubriek. Heb je belangstelling om mee te schrijven?

Op SURFspace, de portal voor ICT-innovaties in het hoger onderwijs en onderzoek, start op 4 maart 2013 de ‘Gastcolumn’; een plek waar wekelijks een column verschijnt.

Een column op SURFspace is een opiniërend stuk geschreven in een persoonlijke stijl. Een column is geen wetenschappelijk artikel: een auteur kan zijn persoonlijke mening ventileren, of een impressie geven van wat hij of zij heeft meegemaakt. Auteurs zijn helemaal vrij in de keuze van hun onderwerp. De columns verschijnen wekelijks, auteurs schrijven hun column op uitnodiging.

Ben jij actief op het gebied van ICT innovatie, en wil je met jouw mening of zienswijze een bijdrage leveren aan een discussie met een breed publiek, en heb je een vlotte ‘pen’?

Dan kun je je bij mij melden. Ik nodig je dan uit om het komend jaar een column op SURFspace te plaatsen.

Reken voor een de lengte van een column op maximaal 1,5 A4. Met de rubriek geeft SURF een vervolg aan de innovatieblog van Heino Logtenberg. Je kan op die website een indruk krijgen van de aard en inhoud van mogelijke bijdragen. Uiteraard ben je helemaal vrij om je eigen invulling te geven aan column (gewoon je gezonde verstand gebruiken).

Als je belangstelling hebt om in 2013 een of meer columns te schrijven, laat me dat dan weten. Je hoeft nu nog niet te weten waarover je gaat schrijven, je kan te zijner tijd ook inspelen op de actualiteit. Je kan aangeven of je een voorkeur voor een maand of kwartaal in 2013 hebt, op basis van alle reacties maken we een planning voor alle auteurs.

Ik zal je laten weten wanneer jouw column gepland is. SURF zorgt ervoor dat je een reminder ontvangt.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.