Hackathon Waarderen van werkplekleren in de zorg

Op vrijdagavond 11 december en zaterdag 12 december 2015 organiseert Evolva/Werkplekleren 3.0 een hackathon waar studenten samen met onder meer (zorg)professionals, consultants en ondernemers nadenken over de toekomst van werken en leren binnen de gezondheidszorg. Ik maak deel uit van jury die het beste/meest innovatieve idee gaat beoordelen.

Hackathon EvolvaTijdens deze hackathon werken deelnemers van verschillende achtergronden in groepjes van ongeveer 5 personen aan de uitwerking van ideeën over leren op de werkplek, en het waarderen van werkplek leren in de zorg. Een hackathon is een workshop waarin deelnemers uit verschillende disciplines in teams, en in competitie met elkaar, werken aan projecten.

De ideeën presenteren de groepjes op het eind van de hackathon aan een jury, waar ik ook deel van uit maak. Deelnemers kunnen hiermee per persoon een geldprijs van maximaal € 100 verdienen. Afhankelijk van de opleiding kunnen studenten hier ook studiepunten mee verdienen. Maar bovenal is het natuurlijk een mooie gelegenheid om te netwerken en zelf van te leren.

De bijeenkomst vindt plaats in Sittard en wordt georganiseerd door de Evolva Group, een samenwerkingsverband tussen verschillende zorg-, techniek- en onderwijsinstellingen in Limburg.

Meer informatie via de betreffende Facebook-pagina of de Flyer Hackaton Evolva (pdf)?

Aanmelden kan via hackathon@d-bv.nl.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.