Ik steun Serious Request #SR14 #3FM

Gisteravond hebben drie disk jockeys van 3FM zich weer laten opsluiten in het Glazen Huis.  Zij vragen hiermee aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Net zoals andere jaren steun ik deze actie van harte.

Hans off our GirlsHet mooie van Serious Request is -vind ik- dat men aandacht vraagt voor rampen die veel mensen treffen, terwijl daar betrekkelijk weinig aandacht voor is.

Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

Lees meer over het doel.

De reportages van Eric Corton zijn indrukwekkend.

Daarom hoop ik dat veel mensen in actie komen, dat waardige acties worden gevoerd en dat de komende week veel geld wordt ingezameld.

Mijn vriendin en ik hebben net “With You” van Matt Simons aangevraagd. En we zullen de komende dagen ongetwijfeld nog een plaat aan gaan vragen. Serious spinning zit er dit jaar niet in. Ik zal de kosten voor een fiets via muziek compenseren.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.