Met korting naar E-learning & HRM in de Zorg

Op 26 november aanstaande vindt in Rotterdam het congres 'E-learning & HRM in de Zorg' plaats. Ik ben dagvoorzitter en verzorg een workshop over de implementatie van e-learning. Daarom mag ik mijn relaties een fikse korting op de deelnamekosten bieden.

Je kunt je inschrijven en gebruik maken van de kortingscode 777. Je krijgt dan 30% korting.

Uiteraard zou het programma leidend moeten zijn voor het wel of niet komen. En dat programma is volgens mij ook de moeite waard.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.