Met korting naar het e-learning event 2012? (#ELE12)

Op 3 en 4 april vindt in Den Bosch het e-Learning Event 2012 plaats. Ik verzorg daar een zogenaamde ‘Expertles’ over blended learning, en mag daarom mijn relaties een korting aanbieden.

Tijdens het e-Learning Event worden keynotes verzorgd (o.a. door Jane Hart, Erik Duval, Erwin Blom en Hans de Zwart), worden expertlessen gegeven (ook door Marcel de Leeuwe en Marcus Specht) en komen praktijkcases aan bod. Verder is er een e-Lab, waar mensen zelf concreet aan de slag kunnen.

De e-Learning Plaza (met o.a. leverancierssessies en productpresentaties) is gratis toegankelijk. Voor het congresgedeelte moet je als deelnemer betalen.

Ik mag mijn relaties echter korting aanbieden (120 euro voor 1 dag, 225 euro voor 2 dagen). Aan wie geef ik die korting? Aan diegenen waarmee ik samenwerk of heb samengewerkt (online of face-to-face; het volgen van mijn weblog of tweets is niet voldoende).

Wil jij in aanmerking komen voor deze korting? Vul dan dit formulier in. Als ik vind dat jij in aanmerking komt voor een korting, dan mail ik je meer informatie.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.