Nieuwe mijlpaal verkoop van mijn boek “E-learning. Trends en ontwikkelingen”

Na een stormachtige start is de verkoop van mijn boek ‘E-learning. Trends en ontwikkelingen’ de laatste maanden conform verwachting minder hard gegaan. Vandaag hebben we echter een nieuwe mijlpaal bereikt.

Omslag boek e-learning trends en ontwikkelingenIk heb me bij de verkoop van het 1500ste exemplaar voorgenomen dat ik jullie pas weer zou informeren als 2000 exemplaren van mijn boek zouden zijn verkocht. Sinds vandaag staat de teller op 2029. Hartelijk dank daarvoor!

De verhoudingen tussen ePub en de papieren versie zijn nu als volgt:

Uitgeverij Innodoks Via de boekhandel, Bol.com, Managementboek etc
ePub 603 150
Papier 784 492

Dankzij een collectieve afname door iPROFS, waar ik laatst een presentatie heb verzorgd, is de verkoop van het aantal ePubs de laatste tijd sterk gestegen, is is ook de verkoop van papieren exemplaren gestaag doorgegaan (het einde van de eerste druk is in zicht).

De verhouding papier-ePub was bij 1500 exemplaren 63%-37%. Deze verhouding is onveranderd gebleven.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord