Voorspoedig 2015!

Het afgelopen jaar werd uiteraard gedomineerd door de aanslag op de MH 17, twee vliegrampen, de vreselijke strijd in Syrië, Irak, Gaza, Oekraïne en Ebola. Klimaatonderhandelingen in Peru lijken een gevoel van urgentie te ontberen.

In Nederland zal de decentralisatie van de zorgtaken naar de gemeenten in 2015 ongetwijfeld op een drama uitlopen, weigeren we extreme inkomens- en vermogensongelijkheid echt aan te pakken, en heeft een niet bij naam te noemen extreem-rechtse politicus met een Marokanenuitspraak opnieuw een grens overschreden.

2014 was voor mij persoonlijk een prima jaar. Degenen die me het meest dierbaar zijn, zijn gezond gebleven (wat ongemakken daargelaten). Relaties verlopen voorspoedig. Mijn 50ste verjaardag heb ik met een mooi feest gevoerd, en ik heb top vakanties achter de rug.

Op mijn werk hebben we ook vooruitgang geboekt met de projecten waar we mee bezig zijn, al kan ik me nog steeds onvoldoende focussen op mijn promotietraject.

Ik ben erg benieuwd naar 2015. Ik doe nog steeds niet aan goede voornemens, maar heb wel veel plannen waarover ik te zijnertijd zal bloggen.

Ik wens jullie allen een gelukkig, gezond, sportief, sociaal en succesvol 2015 toe.

Gelukkig Nieuwjaar

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.