Zelf ervaring opdoen met wearable technology

Vandaag heb ik geen gelegenheid om uitgebreid te bloggen. De reden treffen jullie hieronder aan.

Wilfred en de Apple Watch

Ik heb vandaag een erg vroeg verjaardagscadeau gekregen.  De zeven weken levertijd bleken er ongeveer twee te zijn.

De komende tijd zal ik over mijn ervaringen met deze Apple Watch bloggen. Ik ben nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde voor leren. Ik ben in elk geval ook benieuwd of het mijn gedrag beïnvloedt, en of ik meer ga doen met het registreren van mijn hartslag. Op voorhand verwacht ik bijvoorbeeld dat de notificatiefunctie erg kan afleiden.

Ik verwacht in elk geval dat ik dit device net zo weinig als horloge zal gebruiken als dat ik mijn iPhone gebruik om mee te bellen. Het wordt in ieder geval een bijzondere leerervaring met deze ‘wearable technology’.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.