Mindmap trends e-learning (#in)

De afgelopen dinsdagavond heb ik een gastcollege verzorgd over trends op het gebied van e-learning. Eén van de uitkomsten is een mindmap die gezamenlijk is gemaakt over trends op het gebied van leren. Helaas ontbrak de tijd om ook aanvullingen van studenten rond technologische ontwikkelingen te inventariseren. 

De omgevingsfactoren en de trends op het gebied van leren en didactiek zijn m.i. echter een mooi voorbeeld van co-creatie. Klik op de afbeelding om 'm in een pop up venster te vergroten. Het loont de moeite.

Met dank aan de cursisten van jaargang 2011-2012 van de post-HBO opleiding e-learning van Fontys.

Mindmap Trends E learning 22-11-2011

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , , ,
2 comments on “Mindmap trends e-learning (#in)
  1. Pieter Schiks schreef:

    Interessant, is het mogelijk om een meer leesbare afbeelding te tonen (de vergroting in de popup is niet echt leesbaar). Bedankt!

  2. Wilfred Rubens schreef:

    @Pieter Schiks: je kunt de afbeelding het beste downloaden en openen in een bewerkingsprogramma. Ik kan ‘m niet groter ontsluiten.

Top

%d bloggers liken dit: