4 november 2019: Edubloggersdiner

Op 5 en 6 november 2019 vinden de Onderwijsdagen plaats. Aan de vooravond, op maandag 4 november, vindt het Edubloggersdiner in Nijmegen plaats.


Voor de zestiende keer ontmoeten bloggers, lezers en ‘reageerders’ elkaar aan de vooravond van de Onderwijsdagen die SURF organiseert. Bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs en leren, bloggen in het bijzonder en social media in het algemeen.

De organisatie is dit jaar in handen van Hans Steeman en mij.

Hans en ik hebben voorlopig een restaurant gereserveerd. We gaan er op 16 oktober proefeten. Dan hakken we de knoop definitief door. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van Station Nijmegen cs (en daarmee ook op loopafstand van de Keizer Karel Parkeergarage).

We beginnen om 18 uur. We hebben afgesproken dat je € 25 per persoon voor het eten kwijt bent. De rekening voor de drank komt daar nog bovenop.

Wil je je aanmelden? Dat kan via dit formulier. Deadline: 16 oktober 2019, 18 uur.

Let op: zoals je ziet worden persoonsgegevens online gedeeld (ten behoeve van het netwerken).

Ongeveer drie weken van tevoren ontvang je een mail met het verzoek geld over te maken naar één van de organisatoren. Je aanmelding is definitief als het geld op de rekening staat.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.