Afscheid van Zuyd Hogeschool

Deze week rond ik mijn werkzaamheden bij Zuyd Hogeschool af. In totaal heb ik hier twee jaar en zeven maanden aan twee projecten gewerkt. Gisteren hebben de medewerkers, waarmee ik nauw heb samengewerkt, zelfs een afscheidsborrel voor me georganiseerd.

Ik heb, sinds ik voor mezelf werk, nooit zo lang bij een opdrachtgever gewerkt. Ik ben ruim twee en een half jaar geleden begonnen met de voorbereiding van de aanbesteding van de digitale leeromgeving. Dit heeft geleid tot de keuze voor leverancier OpenEdu, met Moodle als product.

Nadat dit project was afgerond, heeft Zuyd me gevraagd om ook de eindverantwoordelijkheid te nemen voor de organisatiebrede implementatie. Dit project hebben we ook met succes kunnen afronden. We hebben Moodle op tijd kunnen lanceren, en zijn ruim binnen de projectbegroting gebleven. De gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden en de applicatie wordt intensief gebruikt. De laatste tijd heb ik een nieuwe applicatiemanager mogen inwerken die de verantwoordelijkheid voor de leeromgeving mag gaan dragen.

Gisteren vond dus een afscheidsborrel plaats. Inclusief toespraak, cadeautjes en zelfs een afscheidslied.

Best bijzonder, voor een extern ingehuurde. Maar het zegt ook veel over de sfeer en de fijne mensen bij Zuyd.

Ik kijk met veel genoegen terug op deze ruim 2,5 jaar. Zuyd Hogeschool wens ik alle goeds en veel succes met een breder en meer verdiepend gebruik van de digitale leeromgeving binnen het programma Succesvol Studeren.

Na 1 maart ga ik nieuwe opdrachten doen. Ik ben al bezig met een nieuwe opdracht bij de Open Universiteit en ik start met een boeiende opdracht bij SVO. Over beide opdrachten ga ik apart bloggen, als de tijd rijp is. De komende tijd staan eveneens te verzorgen workshops gepland.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: