Afscheid van Zuyd Hogeschool

Deze week rond ik mijn werkzaamheden bij Zuyd Hogeschool af. In totaal heb ik hier twee jaar en zeven maanden aan twee projecten gewerkt. Gisteren hebben de medewerkers, waarmee ik nauw heb samengewerkt, zelfs een afscheidsborrel voor me georganiseerd.

Ik heb, sinds ik voor mezelf werk, nooit zo lang bij een opdrachtgever gewerkt. Ik ben ruim twee en een half jaar geleden begonnen met de voorbereiding van de aanbesteding van de digitale leeromgeving. Dit heeft geleid tot de keuze voor leverancier OpenEdu, met Moodle als product.

Nadat dit project was afgerond, heeft Zuyd me gevraagd om ook de eindverantwoordelijkheid te nemen voor de organisatiebrede implementatie. Dit project hebben we ook met succes kunnen afronden. We hebben Moodle op tijd kunnen lanceren, en zijn ruim binnen de projectbegroting gebleven. De gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden en de applicatie wordt intensief gebruikt. De laatste tijd heb ik een nieuwe applicatiemanager mogen inwerken die de verantwoordelijkheid voor de leeromgeving mag gaan dragen.

Gisteren vond dus een afscheidsborrel plaats. Inclusief toespraak, cadeautjes en zelfs een afscheidslied.

Best bijzonder, voor een extern ingehuurde. Maar het zegt ook veel over de sfeer en de fijne mensen bij Zuyd.

Ik kijk met veel genoegen terug op deze ruim 2,5 jaar. Zuyd Hogeschool wens ik alle goeds en veel succes met een breder en meer verdiepend gebruik van de digitale leeromgeving binnen het programma Succesvol Studeren.

Na 1 maart ga ik nieuwe opdrachten doen. Ik ben al bezig met een nieuwe opdracht bij de Open Universiteit en ik start met een boeiende opdracht bij SVO. Over beide opdrachten ga ik apart bloggen, als de tijd rijp is. De komende tijd staan eveneens te verzorgen workshops gepland.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.