Belangstelling om te spreken tijdens de IPON 2024?

Ik ben sinds kort lid van de IPON programmacommissie. De 12de editie van de IPON beurs vindt plaats op 28 en 29 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Interesse om hier een bijdrage aan te leveren in de vorm van een presentatie of workshop? Lees dan verder.

IPON 2024IPON is al meer dan 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor professionals uit het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Het hoofddoel is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een vernieuwende en creatieve wijze te presenteren. Daarom zijn we als programmacommissie  op zoek naar sprekers, workshopleiders en onderzoekers die hun kennis en ervaring willen delen met collega’s uit het onderwijs.

Dien daarom een voorstel in voor een presentatie, workshop of onderzoek. Heb je praktijkvoorbeelden over hoe technologie het onderwijs kan verbeteren? Heb je onderzoek gedaan naar de effectiviteit van nieuwe onderwijsmethoden? Of wil je bepaalde relevante ervaringen delen met collega’s?

Thema’s zijn onder meer Leven Lang Leren, Digitale Geletterdheid, Onderwijsprofessionalisering, Security & Privacy, Ste(a)m, Gamified Learning (E-sports), AR & VR & MR, Artificial Intelligence (AI),  Blended Learning, Gewoon Speciaal, Mentale Gezondheid, MBO + arbeidsmarkt, Immersive Rooms, Lerarentekort, en Education within EU.

De inschrijving voor het indienen van voorstellen is geopend en de deadline voor het indienen is op 19 november 2023.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.